Drutten & Jena

Poster/Tavlor/CitaT

 

 

Blogg

Nya Poster

 

Hej igen

Jag är inte så duktig på att skriva varje dag men ska ändå försöka att uppdatera sidan mera ofta. I alla fall så har det blivit ett gäng nya poster som du hittar på sidan under fliken NYHETER de nya posterna plaseras högst upp på så du hittar dom lätt.

Solen är med oss så det blir att skriva på kvällarna om man vill ta vara på dom fina dagarna. Nu ska jag klippa lite gräs och dagens poster är denna som har blivit så otroligt populär.

Ha en fin dag.

 

Mitt första blogginlägg

Välkommen til min nystartade hemsida och blogg. Ja nu har jag tragglat fram och tillbaka med att göra en hemsida och jag är långt ifrån färdig ännu men jag ser en ljusning lite längre fram. Sidan kommer att heta http://www.Drutten & Jena.se men än så länge har inte Lopia godkänt mitt namn. Nu är det mitt i natten så det blir sängen för min del nu. God natt med er alla.... Eller kanske ska skriva God morgon i stället. Ja ta det som ni vill. Puss & Kram.

Dagens poster idag är.

Klippt av lite hår

 

Fasen vad slitet och risigt håret hade blivit så det var dags för en klippning nu. Jag passar ju inte i kort hår men det var ingen fason på det alls. Ja ja det växer ut igen.

 

 

En dag med Ann

 

Det blev en lyckad dag med en varm sol som lyste från en klarblå himmel. Vi provade på en utomhusfotografering, vi kände oss rätt så nöjda båda två.