Poster/Tavlor/CitaT

HELLEN´S  SMYCKEN

 

Bloggen

LITE NYTT

 

God morgon

då var sidan uppdaterad med lite nyheter. Det har inte blivit så mycket gjort här på sidan på grund av det fina vädret ute, jag har försökt att fixa lite vårfint ute på altanerna, men så klart lite har det blivit.

Något jag hare fastnat i är ormlänksarmband som är fantastiskt snygga (tycker jag), ock roliga att göra för man kan kombinera hej vilt det är bara fantasin som kan sätta stopp.

Nu ska jag göra en tavla som ska skickas iväg i morgon.

Ha det gott.

 

 

 

 

 

 

 

 

TIPS OCH IDEER

 

Hej

Ja då var det kväll igen och idag kom resten av smyckesdelarna som jag hade väntat på. Det har inte blivit så mycket gjort idag jag har mest varit utomhus i det fina vädret, man måste ju passa på. I morgon ska jag visa lite som jag har hållit på med i kväll men det är inte riktigt färdigt ännu så ni får vänta tills i morgon. 

Jag måste berätta att det var en kvinna som heter Eva som skickade pm och ville köpa fem stycken skyddsänglar och jag skickade dem till henne. Idag kom det ett pm från henne att änglarna hade kommit fram och hon var så nöjd och glad, vilket jag blev glad över.

Hon skickade med fyra bilder på vad hon använde skyddsänglarna till.... och vilken idde, det hade inte jag tänkt på.....  på halsbandet Till sina 4 hundar

Här kommer Evas bilder, och tack Eva för tipset.

 

 

 

 

 

Bilderna tillhör Eva Eliasson

 

JULAFTON

 

Hej

Idag kom en del av min pärlor, jag blev som barn på nytt, Vilken julafton, paket och påsar med massor av pärlor, kedjor mm. alla paketen var inte med idag så det kommer nog tre till o morgon hoppas jag. Nu ska jag ta hand om mina pärlor och se vad det kan bli av detta.

Ha en fin kväll.

 

 

 

 

ÖRHÄNGEN

 

God kväll

Hoppas att dagen har varit bra. Idag kom mitt postombud och hämtade brev och paket som ska till posten för vidare färd till sina mottagare, det är smidigt att slippa att åka iväg och lämna själv. Pärlorna och smyckesdelarna som jag väntade på var inte med posten till mig idag så nu hoppas jag att det är med i morgon istället. Såklart har det blivit några örhängen idag, kan inte hålla mig ifrän utan lite pyssel varje dag mår jag bra av.

Här är ett smakprov på några av dom.

 

 

 

 

 

PÅSKPYNT

 

Hej

Solen skiner och det är underbart väder, vad mer kan man önska sig. Jag hade inte tänkt att sitta inne idag men så blev det av flera olika anledningar, Imorgon väntar jag lite nya pärlor mm. det har gått åt massor nu. Påsken är snart här så det har blivt lite påskänglar att hänga i riset, det blev faktiskt snyggt och jag tror att jag är först och ensam om att han gula och lila änglar i mitt ris. Om du vill beställa så hör av dig till mig via länken här nedan. Änglarna kostar 20 kr/st och ska de skickas 11 kr i porto. Ha en fortsatt solig och fin dag.

https://www.facebook.com/Citattavlor/

 

 

 

 

 

ÄNGLAR

 

God kväll

Tittar in len liten stund för att visa mina änglar som jag gjorde i kväll. Jag kallar dom skyddsänglar/lyckoänglar, ni får kalla dem vad ni vill.

Några blev det i alla fall i pastellfärger, säljer dem för 20.kr/st och ska de skickas tillkommer det 11 kr i porto. Om du blir sugen på någon så tveka inte att höra av er, ni når mig säkrast via länken här nedan.

https://www.facebook.com/Citattavlor/

Ha en fortsatgt fin kväll.

 

 

 

 

 

 

 

 

NYA HALSBAND

 

Hej på förmiddagen idag så testade jag lite av det nya som jag harde fått hem och jag fick ihop två halsband med änglar i större modell.  Dessa två ska säljas om någon är intresserad så skicka ett pm. på facebook eller skriv här.

89 kr/st med kedja och porto tillkommer med 11 kr så 100 kr jämt kostar dom/st

 

 

 

NYA PÄRLOR

Hej

Nu är det flera dagar sen jag skrev något här. Jag har haft en hel del att göra både med mina smycken och posters och ljus.... det är ju påsk snart...  och så klart med hemsidan som nu är uppdaterad men inte helt klar. Jag har också fått hem en massa ny pärlor och smyckesdelar som ska bli kul att sätta igång att jobba med. Kvällen är räddad. Nu önskar jag er alla en riktigt fin fredagskväll.

 

Ett litet smakprov på några av de nya pärlorna.

 

 

 

 

 

 

NÅGRA ÖRHÄNGEN

 

Idag blev det några hjärtan örhängen i pastellfärger, Ser ut som jättesöta små karameller. Passar stora som små, 15 kr/st kostar dom om någon skulle vara intresserad. Porto tillkommer med 11 kr.  Skicka mig ett pm på Fb. Eller skriv här nedan.

https://www.facebook.com/Citattavlor/

 

 


 

 

NY POSTER

 

Hej

Nu var det dags att göra några nya poster så idag passade jag på då det ändå inte var något skönt väder att vara ute i. Det blev en med kategorin barnbarn. Mina postern är tryckta på glättat, obestruket papper av hög kvalité och motiven uppdateras kontinuerligt.  20x30 På 240 gram högglansigt fotopapper. 30x40 på 80 gram matt skrivarpapper. 

Såklart får man byta ut farmor mot mamma, mormor, eller vad du vill att det ska stå.

De finns i storlekarna 20x30 cm inkl ram, finns svart och vit att välja på, 120 Kr.  Den andra storleken är 30x40 cm även den inkl. ram, svart eller vit 170 Kr. Frakt tillkommer med 63 Kr

Nu blir det sängen för min del, ha det gott så länge.

 

 

 

 

MYSTIK

 

Hej

Igår hade jag en heldag met att fotografera smycken, å vilken tid det tar. Först ska kamera batterierna laddas sen ska jag ta bilderna och det blir helt klart flera än en bild på varje smycke. Efter det ska alla bilder redigeras, ändra storlek för att passa in på sidan. Sedan ska de publiseras på på hemsidan. bara det är en hel procedur.

Pendlarna hade jag börjat tillverka men kom bara halvägs med dem då bindringarna tog slut så jag fick vänta över helgen innan jag fick dem, så igår gjorde jag färdigt alla fyra som jag hade börjat med. Riktigt rolight.

Ni spår väl med pendel om inte så måste ni prova.

Ha en bra dag.

 

Pendelkartor finns att ladda ner och skriva ut på nätet.

 

 

 

 

 

 

 

EN SKYDDSÄNGEL

 

God morgon 

Ja så då var det måndag igen, hoppas att alla är pigga och glada, själv vaknade jag jättetidigt idag, klockan var bara 03.30 och då är det bara att gå upp, Det är  tur att man har någon hobby eller något man tycker om att göra, det är väl därför tiden går så fort annars skulle dagarna vara långa för mig. 

Gårdagen var väl som alla andra söndagar, lugna men lite olika smycken fick jag till i alla fall. Det blev tio stycken örhängen i regnbågens färger och två halsband, det ena i form av en skyddsängel vem behöver väl inte en sådan. 

Hoppas att ni får en fin måndag och själv fortsätter jag som vanligt med mina posters och smycken.

Nu lite kaffe.

 

 En vacker skydds/Lyckoängel.

 

 En halsband med vinge.

 

Örhängen i glada regnbågs/pridefärger.

 

 

ETT ANTAL ÖRHÄNGEN

 

God kväll!

Eftersom vädret inte är det bästa så har jag varit inne hela dagen, och emellan de vanliga bestyren så har det blivit lite pyssel med både det ena och det andra.

Ett antal örhängen har blivit gjorda, och idag har jag svurit flera ramsor. Jag har ju en liten Bosse (katt) som så gärna vill vara med och pilla på pärlorna, det är jättesvårt att få vara ifred.

Två stycken poster har jag också gjort som ska skickas till Gällivare i morgon.

Ha en fortsatt bra kväll.

 

Örhängen.

 

 Vackra örhängen.

 

Regnbågs/pride färghade örhängen

 

 Poster/tavlor som ska skickas.

 

LITE NATTARBETE

 

God förmiddag

Tror ni att jag kunde låta bli att sätta igång med att bygga några smycken när alla pärlor och delar kom hem igår. Icke det blev en lång natt men en rolig natt. Fick ihop några halsband och örhängen i samma stil utav mina gamla pärlor som bara har legat här och som jag inte har haft så många utav samma av.

Nu får jag spara på kedjorna ett tag så idag blir det nog några änglar till då de går åt som smör i solskenet. Ha en fortsatt bra dag.

 

 

 

 

 

 

 

HELGEN ÄR RÄDDAD

 

Ja äntligen så kom då det jag har väntat på, det kändes som julafton. Smyckesdelar och pärlor som jag hade beställt, lika roligt varje gång man sprättar upp paketena. Nu äntligen har jag allt hemma som jag behöver, Det tar lite tid innan man får ihop något och inte är det så billigt heller men nu har lag hittat mina leverantörer efter mycket letande.

 

 

 

 

 

PRIDEÄNGLAR/NEONÄNGLAR

 

Idag kom alla mina efterlängtade pärlor i massor av fina färger... vilken lycka. I väntan på posten idag fick jag ihop ett gäng med lyckoänglar i både i prideflaggans färger och även några hjärtformade änglar. 

Om någon skulle vara intresserad av att köpa någon eller några änglar så kostar dom 20:-/st och kan skickas mor 11:- i porto.

 

 

 

 

NYTT HALSBAND

 

Hej

Vad tycks om ett nytt halsband som jag sastte ihop idag, vet inte riktigt vad det är för sten men det ska jag ta reda på.

Nu väntar jag bara på att posten ska komma och får se om det är med några pärlor och smyckesdelar idag.

Ha det gott så länge.

 

 

 

STÄDAT UPP BLAND PÄRLORNA

 

Hej igen,

Här regnade det hela dagen igår så då passade jag på att städa och sortera lite bland alla pärlor och smyckesdelarna så det blir lite ordning tills det nya kommer hem då blir det lite roligare att sätta igång igen. Jag ska beställa hem nya ramar också framför allt då de svarta, de försvinner först. Annars så var det en lugn dag igår här hos mig.

Nu kan du få namntavla också mwd ditt namns betydelse.

 

 

 Nu ska det bli gott med lite kaffe.

 

DIPLOM

 

God kväll

I kväll när jag tittade in på hemsidan  upptäckte jag att det hade varit massor av besökare och det glädjer mig att så många har hittat hit och vill följa vad jag gör. Idag har jag inte gjort så värst mycket mer än att jag har skickat iväg ett par tavlor och ett diplom. Kul detta med diplom man kan glädja en vän genom att ge bort ett diplom för god vänskap/kamratska eller till en arbetskamrat, ja listan kan göras lång, det är bara att låta fantasin att flöda.  Ett halsband till blev det också gjort. Nu är klockan mycket så god natt, hoppas att vi hörs i morgon igen.

 

 

 

 

FÖDELSEDAGSPOSTER

 

God förmiddag, dagen började med två stycken födelseposter, den ena ska skickas till Sundsvall och den andra stannar kvar i kommunen och som ska ges bort i födelsedagspresent. båda är i storlek 30x40. När de var färdiga testade jag att göra en nyckelring med de små tofsarna jag visade i mitt förra inlägg, det blev riktigt snyggt om jag får säga det själv.

Nu får ni ha en bra dag.