Poster/Tavlor/CitaT

HELLEN´S  SMYCKEN

NYCKELRINGAR SKYDDSÄNGLAR

GRAVID & MAMMASMYCKEN

 

 

Bloggen

Här kommer jag att skriva om mina hobbys, smycken, poster, och ljus

men även om min vardag och vad som händer här hos mig och i mitt liv.

Hoppas att du följer med.

 

NYA HALSBAND

 

Hej

Lite nya halsband

Nu har jag gjort några halsband i vit vaxad polyester, så mjuka och sköna att ha runt halsen. Berlocker kan man välja till om man vill.Berlocker hittar du under fliken pärlor här på sidan.

 

 

 

 

NÅGRA VRISTLÄNKAR

 

God morgon

Efter många förfrågningar om fot/vristlänkar så har jag nu några färdiga. Tyvärr har jag inte så mycket berlocker hemma så man tager vad man haver men det kommer mera att välja på. Kedjan har jag valt en lite kraftigare kedja då de tunna lätt går av, speciellt på ett sådant utsatt läge som på vristen. Får även hem lite andra olika kedjor i olika mönster och srorlekar.

Glöm inte att titta in lite då och då så du inte missar våra nyheter.

Ha en bra dag.  

 

 

 

 

NYA SKYDDSÄNGLAR

 

God Morgon

Länge sen vi hördes men nu så. Ja då har jag lite nya fina skyddsänglar igen i olika färger och former passa på för det finns bara en av varje av dom. Jättefina att pryda dragkedjan i jackan eller som jag fick tips om att pryda i kopplet till hunden, i nyckelknippan ja valmöjligheterna är många.

 

 

Här hittar du dom på sidan 

http://cms.dinstudio.se/cms/17/114/skyddsanglar/

 

Jag har också många nya halsband, både med kedja och vaxad polyester där kan du själv välja vilka pärlor och berlocker du vill ha. 

Undrar du över något så är det bara att höra av sig. Klicka på länken så hittar du mig. 

Ha en fin dag.

 

 

https://www.facebook.com/hellen.bogren/?modal=admin_todo_tour

 

 

PRESENTTIPS

 

Hej

som ni kanske har märkt så blir det bara längre och längre mellan gångerna jag skriver här, och så kommer det nog att förbli. Sommaren kommer med stormsteg så då försöker jag att vara utomhus så mycket jag bara kan och sen ska man sköta hemmet också men jag ska skriva lite då och då.

Nu kan du beställa din poster digitalt och skriva ut den hemma, mera om detta kan du läsa HÄR.

Nu har det varit mycket med mors dags och fröken presenter och är så glad att just jag blir tillfrågad om att göra poster/tavlor och smycken.

Hemsidan blev också uppdaterad i veckan som har varit, och lite uppdateringar varje dag blir det. Nu får ni ha en bra dag alla tills vi hörs igen.

Lite nya halsband och armband. (Presenttips)

 

 

 

 

 

LITE NYTT

 

Ja då är jag här igen med lite uppdateringar på hemsidan. Jag är så glad att mina skyddsänglar har blivit så omtyckta, tack alla ni som också har gillat dom. Nu har jag gjort ett mor och barn smycke med halskjedja som finns här på sidan om man vill beställa. Har även gjort amningshalsband lite provisoriskt färdiga då jag inte har fått hem mina band till dom ännu så andra bilder kommer på dem när de är helt färdiga men du kan beställa redan nu. 

Jag har också några armbandshängare helt nya men bara ett tillfälligt parti, jättesnygga passa på dom kommer att ta slut på en gång.

Nu får ni ha en fortsatt fin söndag tills vi hörs igen.

 

 

 

 

NU ÄR JAG TILLBAKA

 

Hej igen

Nu är jag tillbaka efter en kort tids sjukdom så känner jag mig lite bättre och ska försöka komma igång med smyckena igen. Jag har också väntat länge på material som jag beställt och som har tagit en evinnerlig tid till att komma hem men idag så kom det mesta.

I morgon ska jag börja att göra amningsshalsband i läckra pastellfärger, jag är själv så förväntansfull. Jag har inga färdiga men jag har lite bilder på materialet i alla fall.

En liten del av färger och former.

Ikväll ska jag komma i säng tidigt då jag inte är så pigg ännu men det går sakta framåt. God natt och var rädda om varandra.

 

 

 

LÄNGE SEN

 

God förmiddag

Nu var det ett tag sen jag skrev. Jag har haft väldigt mycket att göra de sista två veckorna . Jag är så tacksam och glad för att många har varit ute i så god tid i i år med att beställa mamma/fröken/studenten/smycken presenter, det brukar alltid komma i sista minuten och då blir det ännu stressigare. Nu finns det en del att välja på både tavlor med valfri text, vackra ljus med valfria eller egna motiv, och väldigt mycket smycken och nyckelringar, så skicka mig ett pm på facebook där du får tag i mig lättast.  https://www.facebook.com/Citattavlor/

Nu vill man inte heller bara sitta inne och hålla på utan man vill passa på att vara ute lite i det fina vädret och ta vara på solen som tittar fram.

Hoppas att vi hörs och så får ni ha en fin och solig dag.

 

 

 

 

 

 

 

 

MORS DAG NÄRMAR SIG

 

God kväll

Mors dag närmar sig med stormsteg, jag har idag fått min första beställningen för i år till mors dag och som är färdig och ska skickas i morgon, det är bra att vara ute i god tid. Det finns en massa mamma tavlor att välja på eller varför inte ett fint smycke.

Tavlorna hittar du HÄR

Smycken hittar du HÄR

Å du glöm inte att vara ute i god tid. Ha en fortsatt fin kväll.

 

 

 

 

LITE INFORMATION

 

Hej

Jag har tydligen varit lite dålig på att informera er hur ni kan nå mig när ni vill beställa, men det står på varenda flik här på sidan men det kanske man inte tänker på. Du kan också gå in på min kontaktsida som du hittar HÄR där hittar du telefonnummer som du kan ringa eller skicka mig ett meddelande. Eller så kan du nå mig på facebook och då finns jag på flera olika sidor. 

Idag har jag skickat iväg 2 st dörrskyltar utan ram ville hon ha.

https://www.facebook.com/Citattavlor/

https://www.facebook.com/hellen.bogren/?modal=admin_todo_tour

https://www.facebook.com/helene.olofsson.18

Du kan också lämna en kommentar här under bilderna

 

 

 

 

NY VECKA

 

God förmiddag

Ja då var det en ny vecka med nya utmaningar. Helgen som har varit har varit fullt upp med en massa här hemma, lagt in en matta på min altan, fixat med den andra altanen mm. men det ska jag inte gå in på nu. 

Idag ska jag göra en tavla som ska skickas till Skänninge i morgon. Hoppas att hon blir nöjd med den. En av det finaste text man kan ge sin dotter.

Ha en fin fortsatt fin dag så hörs vi snart igen.

 

 

 

VAD JAG ÄR DUKTIG

 

Jag fick för mig att lägga in en matt på min altan, efter mycket om och men fick jag då hem denna mattan till slut, men då var det problem med att hitta någon som kunde hjälpa mig med att lägga in den och det hittade jag inte så det var bara att kavla upp ärmarna och försöka själv.

Det var inte det lättaste vill jag lova när man aldrig har gjort det förut.  Nu ligger den där den ska efter många svordommar och pustande och stön. 

Jag säger bara.... faan vad jag är bra.

 

 

 

 

 

NÅGRA HALSBAND

 

God kväll

Nu är det helg igen och inget vidare väder ska det bli heller, så denna helgen ska jag sitta inne och göra färdigt några flera halsband av dessa som kommer på bild lite längre ner. 

Eftersom detta företaget som jag har hemsidan hos inte har någon webshop lösning så kommer jag att lägga ner denna hemsidan och köra igång en annan så att du kan handla på nätet från mig då blir det lite lättare för er att handla och även komma i kontakt med mig.

Nu önskar jag er en trevlig helg.

 

 

 

 

 

DEN GÅNGNA VECKAN

 

God morgon

Ja då var det redan fredag igen, veckan som håller på att ta slut har väl varit som alla andra veckor förutom att jag har varit lite mera i farten och det är solen som gör att jag lever upp. Jag håller på att göra några halsband och armband, (Beställning) men kommer inte så långt just nu då jag väntar på material som inte har kommit ännu, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Dekorerade ljus och poster har blivit gjorda och skickade till Grekland, få vi se hur lång tid det tar innan det paketet är framme.

Jag kan väl skriva om lite annat än smycken och poster. I veckan var jag till en kamrat och så roligt och trevligt det var att komma ut en stund så det hände lite annat än att bara gå här hemma. Lite foton blev det på hennes djur, ja för er som inte vet så är jag ute och fotar mycket i vanliga fall men nu i dessa tider så har det inte blivit så mycket av den varan. 

Igår kväll fick jag gräsklipparen servad och gräset klipp utav sonen, tack snälla älskade Johan för det. Den ena altanen städades och idag ska jag städa den andra altanen. Helgen ska avnjutas i lugnets tecken. 

Nu får ni ha en fin fredag så hörs vi nog snart igen.

 

 

 

 

 

 

 

KLART TILL GREKLAND

 

God kväll

Nu är det snart läggdags igen men innan dess tänkte jag skriva en rad. Jag fick en beställning från Grekland på ljus och tavla så ikväll har jag gjort allt klart för leverans, jag ska para packa in det och det får jag göra noga för det kastas en del med paketen på post nord vill jag lova och om något har gått sönder så står inte post nord för det, fast det ska dom göra.

Nu hoppas jag att mottagaren blir nöjd.

Ha en fortsatt fin kväll.

 

 

 

MITT I NATTEN

 

Hej igen,

vet inte vart tiden tar vägen när jag sitter vid datorn och jobbar med hemsidan så vips när man tittar på klockan så är den 00:30, man glömmer tiden totalt. Jag har fått en massa gjort idag så jag känner mig riktigt nöjd. Jag har städat hela huset tvättat ett par maskiner och nu går torktumlaren och och jag sitter väl uppe tills den är färdig. Jag har också hunnit med att pysslat lite med att göra några halsband till och ett av dom  blev jag riktigt nöjd med.

Jag tänkte på alla djurfantaster och så tänkte jag självklart på mig själv och min Bosse när jag gjorde detta halsband, 

Vad tycker ni om detta.

Om vi inte hörs i morgon så får ni ha en fin dag.

 

 

 

PÅSKEN ÄR ÖVER

 

Nu är påsken över och jag är tillbaka igen, skönt när allt blir som vanligt man blir veckovill av storhelger. Ja här har det hänt mycket på smyckessidan, massor av pärlor och smyckesdelar har kommit hem i två omgångar så det har tagit en evinnerlig tid att sortera och packa om i påsar och jag är inte färdig än, det kommer att ta sin tid. Nu väntar jag på nästa sändning som beräknas komma på tisdag eller onsdag nästa vecka. 

Jag fick ett telefonsamtal från en man som ville beställa ett halsband och ett armband i läder så det filar jag lite på nu ska skicka ett par bilder till honom som han får kika på innan jag gör allt klart. 

Jag har startat en grupp på facebook där jag kommer att sälja mina pärlor och smyckesdelar så är du sugen på att gå med i gruppen så är du så välkommen.

Här är en länk till Hellens pärlor och smyckesdelar.

https://www.facebook.com/groups/216077182813186/

 

Många snygga ormlänkspärlor finns det nu.

 

Det passar väl för en man.

Nu är det dags för sängen, god natt.

 

 

NU VAR DET ETT TAG SEN

 

God morgon

Ja då var det söndag igen, veckorna går alldeles för fort. I fredags fick jag hem en rejält stor beställning på smycken, hela 3 kg vägde det. Det var pärlor, kedjor, smyckesdelar av alla det slag och nu till veckan väntar jag hem ca 5 kg till, det blir spännande när det kommer så nu vet jag vad jag ska pyssla med nästa helg.

Lite nya smycken har blivit gjorda, några armband mm.... Jag kommer att lägga upp nyheter här på sidan där ni kan titta på det nya som har blivit gjort.

Och till er alla som är inne och läser här, ha en jättefin sönag. 

 

 

 

 

 

 

NYTT SMYCKESSET

 

God kväll

Snö och coronatider gör att jag sitter inne mycket och vad sysslar jag med då, jo lite av varje som behöver göras hemma både inne och utomhus och så blir det så klart att jag sätter mig ner och gör något smycket. Idag fick jag hem lite pärlor mm. så då fick jag till ett par örhängen med tillhörande halsband. Fich tag i ett företag som är jättestora på pärlor och smyckesdelar som jag nu har beställt ifrån för att se om det är något att satsa på. I morgon är det första april, se upp så ni inte blir lurade.

Ha en fortsatt fin kväll.

 

  

 

 

LITE NYTT

 

God morgon

då var sidan uppdaterad med lite nyheter. Det har inte blivit så mycket gjort här på sidan på grund av det fina vädret ute, jag har försökt att fixa lite vårfint ute på altanerna, men så klart lite har det blivit.

Något jag hare fastnat i är ormlänksarmband som är fantastiskt snygga (tycker jag), ock roliga att göra för man kan kombinera hej vilt det är bara fantasin som kan sätta stopp.

Nu ska jag göra en tavla som ska skickas iväg i morgon.

Ha det gott.

 

 

 

 

 

 

 

 

TIPS OCH IDEER

 

Hej

Ja då var det kväll igen och idag kom resten av smyckesdelarna som jag hade väntat på. Det har inte blivit så mycket gjort idag jag har mest varit utomhus i det fina vädret, man måste ju passa på. I morgon ska jag visa lite som jag har hållit på med i kväll men det är inte riktigt färdigt ännu så ni får vänta tills i morgon. 

Jag måste berätta att det var en kvinna som heter Eva som skickade pm och ville köpa fem stycken skyddsänglar och jag skickade dem till henne. Idag kom det ett pm från henne att änglarna hade kommit fram och hon var så nöjd och glad, vilket jag blev glad över.

Hon skickade med fyra bilder på vad hon använde skyddsänglarna till.... och vilken idde, det hade inte jag tänkt på.....  på halsbandet Till sina 4 hundar

Här kommer Evas bilder, och tack Eva för tipset.

 

 

 

 

 

Bilderna tillhör Eva Eliasson